|
|
|
סקירה כללית
שוויץ היא המקום המושלם להתחיל בו את הקריירה הקולינרית. היא מדינה קטנה עם מסורת ארוכה של מלונאות ותיירות וממוקמת במרכזה של אירופה. המטבח השוויצרי מושפע משכנותיה של שוויץ .
למידת הסטנדרטים השוצריים והאירופאים יעזרו לכם להתפתח כבעלי מקצוע שיכולים לעבוד בצורה עצמאית ובכל חברה שמספקת שרותים קולינריים.
במרכז המסורת הקולינרית האירופאית- האקדמיה לאמנות הבישול בשוויץ ,The Culinary Arts Academy , תכין אתכם לקריירה בעולם הקולינרי המרתק. התוכנית מתמקדת במיומנויות ובפרקטיקה הדרושים בתחום המעשי של המטבח ובהקניית הכשרה ניהולית.
הלימודים מתקיימים בשני קמפוסים. בעיר בלוצרן וב Le Bouveret.( ליד העיר מונטרו) הקמפוסים מאפשרים לסטודנטים לפתח את הכישורים הקולינריים שלהם באמצעות ציוד חדש והכרות עם סגנון החיים הגרמני והצרפתי בשוויץ. מלבד תשוקה לבישול בית הספר יספק לכם חומרי גלם עכשווים שיביאו אתכם לקריירה קולינרית יצירתית.
תוכניות הלימוד:
אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים:
יתרונות הלימודים בבית הספר:
|
All rights reserved © Glimudim | Advertise with us | פרסום ב Glimudim | יצירת קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | מפת האתר |