חיפוש לימודים בחו"ל  באתר  Google

  לימודים בארץ מלגות סטודנטים תחומי לימוד מבחני קבלה מדינות מדריך  
glimudim לימודים בחו"ל


צור קשר עם המוסד
ליצירת קשר עם נציג המוסד, מלא את פרטייך האישיים באנגלית:

*שם פרטי ומשפחה (Full name)


כתובת (Address)


עיר (City)


*טלפון (Phone)


* מייל (Email)


(יש לסמן שדה זה כדי לאפשר שליחת ניוזלטרים)

אישור תקנון (אישור זה כולל בתוכו את אישורך לקבל מידע נוסף ודברי פרסומות בתחומים מקבילים).



פרטי המוסד:


לאתר הבית של המוסד »

  לימודים בחו"ל   >  The Culinary Arts Academy


The Culinary Arts Academy

שוויץ

The Culinary Arts Academy

סקירה כללית  |   מסלולי לימוד  |   קבלה ורישום  |   וידאו  |  

סקירה כללית
The Culinary Arts Academy

  שוויץ היא המקום המושלם להתחיל בו את הקריירה הקולינרית. היא מדינה קטנה עם מסורת ארוכה של מלונאות ותיירות וממוקמת במרכזה של אירופה.

המטבח השוויצרי מושפע משכנותיה של שוויץ .

 

למידת הסטנדרטים השוצריים והאירופאים יעזרו לכם להתפתח כבעלי מקצוע שיכולים לעבוד בצורה עצמאית ובכל חברה שמספקת שרותים קולינריים.

 

במרכז המסורת הקולינרית האירופאית- האקדמיה לאמנות הבישול בשוויץ ,The Culinary Arts Academy , תכין אתכם לקריירה בעולם הקולינרי המרתק.

התוכנית מתמקדת במיומנויות ובפרקטיקה הדרושים בתחום המעשי של המטבח ובהקניית הכשרה ניהולית.

 

הלימודים מתקיימים בשני קמפוסים. בעיר בלוצרן וב Le Bouveret.( ליד העיר מונטרו)

הקמפוסים מאפשרים לסטודנטים לפתח את הכישורים הקולינריים שלהם באמצעות ציוד חדש והכרות עם סגנון החיים הגרמני והצרפתי בשוויץ.

מלבד תשוקה לבישול בית הספר יספק לכם חומרי גלם עכשווים שיביאו אתכם לקריירה קולינרית יצירתית.

 

 

תוכניות הלימוד:

  •  Swiss Advanced Certificate in Culinary Arts  - תשעה חודשים
  • Swiss Higher Diploma in Culinary Studies - תשעה חודשים, התמחות +שישה חודשים והתמחות נוספת
  • Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts  - שלוש שנים
  •  Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts - דיפלומה בשוקולד ואפיה - שישה חודשים ועוד 6 חודשי התמחות
  • דיפלומה מתקדמת בבישול - 6 חודשים + 6 חודשים התמחות
  • Master of International Business in Culinary Management  - שישה חודשים + שישה חודשי התמחות

 

 

אפשרויות תעסוקה בסיום הלימודים:

  • בעל מסעדה
  • שף פרטי
  • שף בחברות תעופה, או באוניות נופש.
  • מנהל קייטרינג
  • יועץ קולינרי לתוכניות טלויזיה
  • מבקר מסעדות
  • מעצב מזון
  • תזונאי / דיאטן

יתרונות הלימודים בבית הספר: 

  • התמקדות במטבח אירופאי.
  • כיתות קטנות
  • לימודים מעשיים
  • התמחות בתשלום בשוויץ
  • סיוע במציאת מקום עבודה ברחבי העולם
  • רשת של בוגרים  

 



 

 All rights reserved © Glimudim  Advertise with us  |   פרסום ב Glimudim  |   יצירת קשר  |   תנאי שימוש  |   הוסף למועדפים  |   מפת האתר

בניית אתרים
נבנה ע"י אינטרנט פולפאוור חברת בניית אתרים